Leefstijl Lab Assen staat onder leiding van Raimond. Raimond heeft meer dan 25 jaar ervaring in het coaching en trainingsvak.

Zijn doelgroepen zijn uiteenlopend; van talenten in Topsport of nationale selecties , de weekend warrior of ‘gewoon’ die persoon die er meer wil uithalen dan er in zit.

 

Zijn core Business bestaat uit trainen en begeleiden van personen die vechten voor vrede en veiligheid, de tactische wereld.

Zowel fysiek en mentaal het beste uit deze personen halen om te doen whatever zijn taak is. In veelal onbekend terrein en in snel veranderende omstandigheden. 

 

Raimond heeft als atleet en coach veel ervaring opgedaan op nationaal, Europees- en wereldkampioenschappen.

Een leven lang leren is zijn motto en heeft zich gespecialiseerd in diverse opleidingen binnen de Duursport, Strenght & Conditioning en Prestatiepsychologie.

De laatste jaren heeft Raimond een meer holistische benadering gekregen op het trainen en begeleiden mensen.

De mens in zijn totaal zien en hem/haar in zijn eigen kracht te zetten is duurzamer in zijn visie. 

Ademwerk en diverse Leefstijl gerichte coaching opleidingen zijn vast onderdeel geworden in het bereiken van een optimale Fitheid, Vitaliteit en Mentaal sterk lichaam. 

 

Graag brengt hij die kennis over op een toegankelijke en goed onderbouwde manier waar science en practice based samen komen.

 

Altijd maatwerk, geen mens is het zelfde. 

 

Kernwaarden Leefstijl Lab Assen


Kennis


Mensgericht


Passie


Resultaatgericht


Vitaliteit


Oplossingsgericht


Flexibel