Maar WTF dames en heren, dit is me er één!! Een boek volledig over uiteraard ademhaling èn het Fascia systeem. Gewoon ff 480 pagina’s aan keiharde info en oefeningen. En daar word ik dan weer blij van. Zoals je misschien weet kun je door het beïnvloeden van dit fascia systeem je ademhaling verbeteren. Jill had oorspronkelijk nog meer maar heeft moeten schrappen. Dat komt in een andere uitgave, so stay Tuned.
Ik ga hier even voor zitten, alhoewel‘zitten is het nieuwe roken’ dus even lekker op de grond..
De informatie in @bodybybreath ga ik in ieder geval gebruiken tijdens de aankomende workshops in mei en juni. Samen met de Fascia producten van @blackrollnederland omdat zij gewoon veel hebben op dit gebied en duurzaam produceren. 💚
Wil je meer weten of Ademhaling of Fascia training. Plan een workshop 😉
Ik ga de aankomende tijd vaker een boek reviewen. Er is gewoon zoveel geschreven over ademhaling tegenwoordig dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik hoop je van informatie te voorzien bij het maken van een keuze. TV de deur uit en begin te lezen… 🧠